ClipScool

Voor ClipScool heb ik 200+ animaties gemaakt. Van de site:

Duidelijke filmpjes

Onze reken- en wiskundefilmpjes duren niet langer dan 1 à 3 minuten en geven je een eenvoudige, heldere en korte uitleg. Elk videofilmpje bestaat uit stapjes waar je direct heen kunt klikken. Zo krijg je meteen de hulp die jij op dát moment nodig hebt.

BAO, VO en MBO

Of je nu lesgeeft, zelf op school zit, of kinderen hebt die naar school gaan, ClipScool biedt hulp en opfrissing en helpt je snel (weer) op weg met de lesstof of het huiswerk! De korte filmpjes sluiten perfect aan op jouw reken- of wiskundemethode op school.

Handige omgeving

We hebben de reken- en wiskundefilmpjes voor jou ondergebracht in het gratis platform Listr. Daar kun je de ClipScool filmpjes eenvoudig combineren met ander lesmateriaal (van jezelf, van het internet of uit de Listr Store) en zo je eigen leerlijsten maken.


Hier enkele voorbeelden:

Demo clip: Prisma

Weet jij wat een prisma is? In dit filmpje leer je dat het grondvlak van een prisma een veelhoek is. Je leert meer over andere eigenschappen van een prisma. Ook zie je in dit filmpje hoe je de uitslag van een prisma tekent.

Demo clip: Loodrechte lijnen

Weet jij wat loodrechte lijnen zijn? Een rechte hoek, een loodlijn en ‘loodrecht staan op’ heeft allemaal te maken met loodrechte lijnen. In dit filmpje leer je hoe je loodrechte lijnen kunt herkennen en tekenen.